Motorola One Power néven érkezhet a Motorola P30 Note

A Motorola nemrég mutatta be a P30-at, amit elvileg Kínában egy P30 Note és P30 Play nevű készülék is követni fog. Előbbi lehet az az Android One készülék, amire mindenki számított Motorola One Power néven. A készülékek valószínűleg méretben nem fognak megegyezni, ugyanis a P30 Note vagy One Power a most előkerült specifikációs táblázat szerint 5000 mAh-s akkumulátort kap 15 wattos gyorstöltéssel, míg a P30 3000 mAh-s kapacitását 18 wattos teljesítménnyel lehet tölteni. A vastagság viszont így is marad 9 milliméter alatt.

A renderkép a galériában!
A renderkép a galériában! [+]

Az üzemidő ígéretes lesz, a készülék egyéb paramétereiben nem változik, így várhatóan a Motorola One Power is Snapdragon 636-tal 3 vagy 4 GB rendszermemória mellett dolgozik, de még a kijelző mérete és felbontása is ugyanakkora marad. A 6,18 hüvelykes, FHD+ IPS panel mellett az 5000 mAh több, mint kielégítőnek tűnik, a lapkakészlet pedig köztudottan visszafogottan bánik az erőforrásokkal. A 91Mobiles exkluzív renderképén ugyan nem látszik az ujjlenyomat-olvasóba mart klasszikus Motorola logó, de valószínűleg ezt azért nem hagyja ki a gyártó.

Azóta történt

  • Moto Z4: volt, nincs

    Feltűnt az egyik online kereskedőáruház kínálatában a többször kiszivárgott Motorola phablet, aztán gyorsan lekerült onnan.

Előzmények

  • Hivatalos a Motorola P30

    Android One helyett ZUI kezelőfelületet kap, aki a P30 mellett dönt, az alapok azonban megfelelnek a korábban beharangozottnak: Snapdragon 636, dupla hátlapi kamera, notch és kedvező ár.

  • Megfogdosták a Moto One Powert

    Vagyis azt a készüléket, amit annak vélünk. Az eddigi értesüléseknek legalábbis maradéktalanul megfelel.

  • Érkezhet a Motorola One Power

    Ahogy arra a neve is utal, egy felső-középkategóriás Android One-eszköz lesz a tervekből, és a notch sem marad tőle távol.

Hirdetés