Moto tablet érkezett

A Lenovo kötelékébe került Motorola Mobility neve teljesen nem tűnt el, sőt: idén a nagy presztízsű brand hangsúlyosabb a korábbi éveknél, bár éppenséggel az amerikai AT&T szolgáltatónál bemutatkozott Moto Tab nem kapott motorolás előtagot.


[+]

Egy multimédiás képességekre szakosodott, 10,1"-es táblagépről van szó 1920 x 1200 pixeles IPS panellel, amit a nyolc, 2 GHz-es Cortex-A53-as processzormaggal felvértezett Snapdragon 625 hajt meg, 2 GB RAM és 32 GB-os tároló kíséretében. A tárhely bővíthető, a RAM mérete viszont nem, és nem éppen bőséges.


[+]

A Moto Tab érdekessége a tévémód, ami egyetlen ujjhúzással elérhető, és különféle adásokhoz, sorozatokhoz és filmekhez nyújt hozzáférést, bár a termékoldal nem részletezi, milyen forrásból. A hangzásból dupla előlapi Dolby Atmos hangszóró veszi ki a részét. A Moto Tab Android 7.1-et futtat és Type-C porton tölthető 7000 mAh-s akkumulátora.


[+]

A 300 dollárért kosárba helyezhető Moto Tab nem érkezett egyedül: felárral mellédobható a fent látható Lenovo Home Assisnant okoshangszóró dupla mikrofonnal és 3 wattos hangleadóval, a táblagépet hozzá is lehet erősíteni. Vásárolható hozzá egy ThinkPad Bluetooth billentyűzet is tapipaddal. Arról nincs információnk, hogy a Moto Tab nemzetközi forgalomba kerül-e.

Előzmények

Hirdetés