Modern külsővel és hatalmas akkumulátorral érkezik Európába a Galaxy M31s

A Galaxy M31s lehet az első M szériás Samsung, ami Európában, köztük Magyarországon is hivatalos forgalmazásba kerül.

Hirdetés

A Samsung Galaxy M31s nemrég mutatkozott be Indiában, és úgy tűnik, hamarosan Európában, többek között itthon is elérhető lesz. Az M31s egyébként korrekt specifikációval, hatalmas akkumulátorral és az M szériában először, kameralyukkal képviselheti elsőként a sorozatot az ázsiai piacon kívül is. A 6,5 hüvelykes, FHD+ felbontású Super AMOLED panelbe 32 megapixeles előlapi kamerát lyukasztottak, az ujjlenyomat-olvasó pedig oldalt kapott helyet.

A 159,3 x 74,4 x 9,3 milliméteres készülékház pedig nem is olyan óriási, mint amennyire belegyömöszöltek egy 6000 mAh-s, 25 wattos gyorstöltést értelmező akkumulátort vezetékes töltésmegosztással és a 3,5 milliméteres jacknek is jutott hely. Az Exynos 9611-es lapkakészletet 128 GB UFS 2.1-es szabványú, bővíthető belső tárhely kíséri 6 vagy 8 GB rendszermemória mellett, a hátlapra pedig négy kamera került 64 MP + 12 MP + 5 MP + 5 MP kombinációban. Az árszint 250 euró körül lehet (90 ezer forint körül), amivel a Samsung eléggé belelépne a saját alsó középkategóriájába, tekintve, hogy a Galaxy A31 és A41 nem sikerült valami acélosra semmilyen tekintetben.

Azóta történt

Előzmények

  • Szintet lép a Galaxy M széria

    Az Indiában népszerű Galaxy M sorozat új modellje nem lépi át a kategória határait, de modernebb megjelenést kap és a szokásos, hatalmas akkumulátort.

Hirdetés