Mobilvideó pályázat a repülés szépségéről

Pályázatot hirdet a www.repulnijo.hu internetes portál, melynek témája a repülés szépsége. A jelentkezőktől a portál olyan videóanyagok vár, melyeket mobiltelefonnal készítettek; egy pályázó egy darab maximum 200 MB méretű és legfeljebb 5 perc hosszú videóval pályázhat, melyen utómunka is végezhető, azaz szerkesztett/vágott anyaggal is lehet jelentkezni. A pályázónak címet kell adnia a művének és egy 480 x 360 pixel méretű nyitóképet is kell a levélben küldenie. A beküldési határidő 2011. március 31., az anyagnak 2010-es vagy 2011-es felvételnek kell lennie. Eredményhirdetés 2011. április 6-án várható.

Hirdetés

A videót a pályázó a nagy méret miatt az alábbi két fájlmegosztón keresztül (www.yousendit.com, www.toldacuccot.hu) küldheti el a mv@repulnijo.hu címre. A pályázat érvényességének további feltétele, hogy a levél tartalmazza a pályázó polgári nevét, címét, és az információt arról, hogy a pályázatban küldött videót hol, mikor és milyen típusú telefonnal készítette, telefonon vagy számítógépen vágta meg.

A díjak:

  • Első díj: Látogatás a HungaroControl, a Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt. központjában és egy két személyre szóló négycsillagos wellneshétvége Siófokon.
  • Második díj: Kétszemélyes kétnapos sörtúra Prágába.
  • Két harmadik díj: Egy-egy vitorlázó iskolakör Farkashegyen.

További részletek a www.repulnijo.hu webcímen olvashatók.

Hirdetés