Mobilarena TV: szemkontaktus

Az őrült ötletekből gyakran híres találmányok születnek, ám azért nem általános igazság ez. A mobiltelefonos piacon eléggé összetorlódtak a modellek, nem csak hardveresen különülnek el igazán a telefonok, hanem szolgáltatás terén is. Mai tesztalanyunk az LG Aka lesz, mely négyféle hangulatú kiadásban vásárolható meg. Az Akában nem az a pláne, hogy 5 hüvelykes HD kijelzővel, Snapdragon 400 SoC-vel, valamint 1,5 GB RAM-mal rendelkezik, hanem az előlapra csúsztatható tok miatt érdekes, mely aktiválja azt a szempárt, aminek sok értelme nincs, de mókás, és egyedülállóvá teszi kedvencünket.

Az adásban tüzetesen foglalkozunk a szoftveres felülettel, a kamera tudásával, valamint azzal, hogy vajon van-e értelme az IPS kijelző mellett ennek a szempárnak, vajon itthon lesz-e, lenne-e rá kereslet. 18-kor kezdünk!

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • LG G Flex 2 - (sz)ívlapát

    A második ívelt telefonja sokkal jobban sikerült az LG-nek, mint az első, pedig az sem volt rossz. Most viszont elvileg minden tényleg a helyére került, a végeredmény impozáns, de nem tökéletes.

  • LG L Fino - a kisebbik L

    Az LG L szériájának legkisebb tagja egy szerethető, a mindennapokban jól használható készülék lett, egyedül az árazásánál csúszott egy apró hiba a rendszerbe.

  • Allview X2 Soul Mini - mekkorát soul?

    Ismét bővült a hazánkban hivatalosan elérhető márkák száma. Az Allview-től elsőként az ultravékony és elég dekoratív külsejű X2 Soul Mini-t teszteltük.

  • LG L90 - ellentétek a családban

    Apró eltérések vannak az LG G2 mini és az L90 között. Ezek az LG szerint forintosíthatók, az L90 ugyanis olcsóbb ketyere, de pár dolog hiányzik belőle, amit házon belüli vetélytársa megkapott.