Mobilarena TV: Öt vadonatúj Alcatel, elsőkézből

Rendhagyó adással készülünk ma estére, ugyanis első ízben vendégünk is, méghozzá az Alcatel country managere, Parádi Attila, aki természetesen nem érkezik üres kézzel. Legalább öt új telefont hoz, amelyeket még nemigen láthatott a nagyközönség, ráadásul ezek a modellek alaposan felforgathatják az okstelefonos piacot. Biztos, hogy itt lesz egy közel végleges OT-995, amely a cég zászlóshajója, hiszen 1,4 GHz-es processzorral jön, illetve minden földi jóval, de természetesen a gyártótól megszokott árazással.

Ezen kívül is lesznek érdekes készülékek (majdnem mind androidos), velünk lesz a 918-as, a 810-es, a 991-es ezek mind két SIM-et hordoznak a hátlap alatt, valamint a 985-ös is. Tudjuk a várható árakat, 26 ezer forinttól indulnak, a piacra kerülés áprilisban és májusban történik. Jó alkalom lesz ez arra is, hogy a fórumban felmerülő kérdéseket egyenesen az illetékes válaszolhassa meg, így aztán várunk mindenkit a monitorok elé, akit érdekel az Alcatel közeli jövője, esetleg ilyen készüléke van és kérdése lenne. Este 6-tól tehát egy vendéggel együtt indul a Mobilarena TV, amely a lenti ablakban követhető nyomon.

Azóta történt

  • Alcatel One Touch 918D - dupla villám

    Az Alcatel egyre vonzóbb ajánlatokkal tér vissza, legújabb fegyverük egy kétkártyás, Androidot futtató okostelefon, ami nem csak jól sikerült, de vonzó az ára is.

Előzmények