Mobilarena TV Magazin: 10 év

Lazább, mesélősebb témát kerestünk mára. Az első cikk több mint 10 éve jelent meg, akkor még nem is mobilarena.hu volt a domain (mert nem is volt domain), aztán azóta csináljuk. Eleinte egyedül voltam az egyszemélyes Mobilarena, aztán bővült a csapat, s ma már meglehetősen komoly a létszám, legalábbis a 10 évvel ezelőttihez viszonyítva.

Ma egy kicsit visszatekintünk. Fellebentjük a fátylat a kezdetekről, elmeséljük, hogy miképpen készültek az anyagok éjszakánként, másik munka mellett és hogyan lett aztán mégis egy olyan oldal ebből az egészből, ami most már a legismertebb hazai mobilos site lett. Rengeteg idétlen döntést hoztunk, rengeteg hülyeséget csináltunk (és egyébként csinálunk a mai napig), hatalmas sztorik voltak a hőskorban, és valahogy mindenki, aki eddig kapcsolatba az oldallal úgy került be a csapatba, hogy abban semmi, de semmi nem volt törvényszerű és tudatos.

Valószínűleg igen sok dologról mesélünk majd, az első MWC, az első Mobile Meeting biztos előkerül, de nem hagyjuk ki azt sem, hogy mi volt például Bocha első, vállaltan leírt poénja az oldalon, vagy mikor történt olyan, hogy egy cikket utólag módosítani kellett. Az adást ezúttal egyórával később kezdjük, hogy Bocha pajtás is biztosan erősítse jelenlétével a visszatekintés pontosságát, tehát a lenti ablakban 15 órától fogunk csapongani.

Azóta történt