Mobilarena TV: Érzékeny pontra tapintunk

Az elmúlt 2-3 évben a Xiaomi a feltörekvő kínai márkák közül az elismert és befutott vállalatok közé lépett elő, amely karperectől kezdve okosmérlegen át víztisztítóig sokféle terméket kínál, a közönség pedig általában vevő ezekre. Az eladások és a bevételek gerincét persze még mindig az okostelefonok képezik, és amíg az Mi 4 folytatására várunk (egészen pontosan, ha a pletykák igazak, a Snapdragon 820 piaci elérhetőségére), a gyártó kiadta a Snapdragon 808-as Mi 4c-t, ismét elismerésre méltó árcédulát hozzácsapva, hogy ki lehessen bírni az Mi 5 bemutatójáig.

Este 6 órakor kezdődő adásunkban megvizsgáljuk, hogy mire megy a Xiaomi ugyanazzal a rendszerchippel, amelyik az LG G4-et is meghajtja, és bevetjük az Edge Tap funkciókat, amelyek az oldalkeret érintésével kapcsolatosak. Ezen kívül is tartogat persze meglepetéseket a készülék és az adás, úgyhogy naplemente után érdemes ismét bennünket választani.

Azóta történt

  • Újabb jel a Xiaomi Mi 5 - Snapdragon 820 párosra

    Most, hogy mindent tudni a Qualcomm legújabb, 14 nanométeres FinFET node-on gyártott chipsetjéről, jöhetnek az ilyen hardverrel felszerelt készülékek, az elsők között talán a Xiaomi újdonsága.

Előzmények