Mio navit választott a Skoda

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy az autógyárak is egyre komolyabban veszik a beépített navigációt. Nemrég írtunk róla, hogy a Renault a TomTom partnere lett ezen a területen, most pedig a Mio-Skoda megállapodásról számolhatunk be.
A Mio a legújabb, 38 európai országot lefedő térképpel épített autós navigációs sorozatát, a Mio Moov megoldásokat kínálja majd a Skoda Fabia, Fabia Combi és Roomster típusaiban. A készüléket a beépített, energiaellátással rendelkező, ennek kialakított részen helyezik el, azonban lehetőség lesz kivenni azt. Így a felhasználók akár az autón kívül is használhatják az eszközt. A jövőben Skoda-vásárlók így közvetlenül a gyártótól érhetik el a GPS-eszközt, amelyet a Skoda hivatalos partnerei szakszerűen szerelnek majd be a gépjárművekbe. A beépített "aktív" tartónak köszönhetően megszabadulhatunk a szélvédő előtti kábelektől és a műszerfallal sem lesz semmilyen probléma az installálásnál. Emellett, a készülék kialakítása teljes mértékben összhangban lesz az autók belső kialakításával és a vezetőt sem akadályozza a kilátásban. A beépített megoldás ráadásul azzal is büszkélkedhet, hogy átment az Euro NCAP szabványok szerinti töréstesztjén.


A Skoda Auto 2008 októberétől kínál majd Mio navigációt tartozékként, bár jelen pillantban a Mio Moov sorozata által nyújtott magyarországi térképlefedettség sajnos nincs a csúcson, de reméljük, hogy ez a jövőben pozitívan változik majd.
  • Kapcsolódó cégek:
  • Mio

Azóta történt

Hirdetés