Mégsem veszi meg az Apple a Motorolát

Hirdetés

Természetesen nincs valóságalapja tegnapi hírünknek, mely szerint a Motorola eladja mobil üzletágát az Apple-nek, csupán bolondok napja alkalmából szerettük volna megviccelni mélyen tisztelt olvasóinkat. Elnézést kérünk.
A fórumban olvasható reakciókból látszik, hogy a rutinosabbak átláttak a szitán, de a hírre kattintó több ezer ember között jópáran voltak, akik elhitték, amit írtunk. Az átverést jó előre kiterveltük, szerkesztőségünk egyöntetűen arra szavazott, hogy az iMoto jó kis vicc lesz, melyet sokan el fognak hinni. A dolgunkat kicsit nehezítette, hogy társlapunk, az IT café tőlünk függetlenül egy Apple-lel kapcsolatos kamuhírt dobott ki, többen emiatt jöttek rá a csalásra.


Bogár Bence iMoto tervrajza

Ezúton is szeretnénk megköszönni hazánk elsőszámú koncepciógyárosának, Bogár Bencének a közreműködését, az FCC logóval ellátott iMoto koncepciót ugyanis ő követte el. Az átverés olyannyira szellemesre sikerült, hogy hazánk egyik blog jellegű mobilos lapja is említést tett róla, bár a forrást érdekes módon nem nevezték meg (csak sokadszori kérésünk után), ahogyan az IT Café Apple hírének esetében sem.
Reméljük, hogy e kacsa hír nem csak nekünk, hanem olvasóinknak is szerzett pár örömteli percet!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés