Március 8-án újabb Apple Premium Partner üzlet nyílik Budapesten

Az iSTYLE a Westendben található boltját költöztette és bővítette, reggel 10 órától nyitási akciókkal már az újban várják a látogatókat.

Sikertörténetként számolt be az iSTYLE az első, a budapesti Árkádban található Apple Premium Partner üzletük megnyitásáról és az azóta eltelt egy évről a március 7-én tartott rendezvényén. Gyarmati Csaba regionális igazgató szavai szerint az Árkádban tavaly megnyitott első APP boltjuk a hazai inflációs környezetben is képes volt árbevételben és kosárértékben is kétszámjegyű növekedést elérni, ezt a trendet pedig szeretnék folytatni a Westend bevásárlóközpontban március 8-án 10 órakor nyitó második APP üzlettel. A március 5-én bezárt iSTYLE üvegkalitkától pár méterrel mélyebbre a Westend gyomrában, a Millenium udvaron található az új kiemelt márkabolt, ahol 150 négyzetméteren találkozhat a vásárló az Apple termékeivel, illetve az ezekhez tervezett kiegészítőkkel.


[+]

A dizájn — idézem a sajtóközleményt — “mind a technológiai trendekre érzékeny kozmopolita vásárlók, mind pedig a vállalati szegmens képviselői számára kényelmes hozzáférést nyújt a legújabb Apple választékhoz a főváros szívében”. Itt is az Árkádban található üzlethelységgel megegyező megoldásokat választottak a belső kialakításához, vagyis a többi boltjuknál kevesebb az üvegszekrény, így könnyebben megnézhetők, kézbe vehetők a termékek (vagy dobozaik), valamivel melegebb tónusú a világítás, és itt is van hely Apple témájú foglalkozások (workshopok) megtartására. Az Apple Store-ok növényei vagy élő falai mondjuk még nem érkeztek meg. Az idézett mondat fontosabb része egyébként a második, vállalati szegmensről szóló.


[+]

Az iSTYLE ugyanis idén nagyobb hangsúlyt tervez fektetni a B2B-re, kiemelt figyelemmel léve a kkv szektor megszólítására. A cég B2B részlege több mint tíz éves múlttal rendelkezik, de azzal, hogy tavaly Apple Premium Partnerek lettek, bővült a vállalati ügyfelek számára kínálható portfoliójuk, legyen szó egyedi eszközigényekről, támogatásról, szervizről, cseréről, flottakezelésről, egyebekről. A két kiemelt üzletben pedig a magánfelhasználóként érkező vásárlók mellett várják a vállalkozásokat is kollégáik.


[+]

Az üzletnyitást most is némi akcióval köti össze a cég, a március 8-i napon a Westend üzletben a következők Apple termékekkel várják a vásárlókat a készlet erejéig:

  • M1 MacBook Air (13) 256 GB - 455 900 helyett 359 990 forint
  • M2 MacBook Air (13) 256 GB - 529 990 helyett 469 990 forint
  • 2. generációs AirPods Lightning töltőtokkal - 62 990 helyett 44 990 forint
  • Apple Watch SE (2022) GPS, 40 mm - 129 990 helyett 83 990 forint
  • Apple Watch SE (2022) GPS + Cellular, 44 mm - 169 990 helyett 109 990 forint
  • Apple Watch Series 8 GPS, 45 mm - 224 990 helyett 124 990 forint

Emellett 30% kedvezmény jár minden iSTYLE, Epico, Cubenest, 20% minden Anker, Soundcore, Speck, és 10% minden Lacie, Bose, valamint Philips kiegészítő árából. További részletek az üzletnyitási kedvezményekről itt.

Előzmények

Hirdetés