Megmutatta magát a Meizu M6

Hirdetés

Már csak egy nap van hátra a Meizu legújabb, M-szériás középkategóriásának bemutatójáig, amire a legtöbben Meizu M6 néven hivatkoznak. A kínai cég már a Facebookon hirdeti az újdonság érkezését, időközben pedig a ShashLeaks hasábjain érkeztek nagy felbontású képek a kütyüről, ami alapján egyértelmű, hogy nem formai szempontból kell komoly változásokat várnunk.

Egy korai teszt fotói is megjelentek a mobilról Egy korai teszt fotói is megjelentek a mobilról
Egy korai teszt fotói is megjelentek a mobilról [+]

A hardver viszont biztosan frissül: jelenleg azt mondják, hogy az 5,2 hüvelykes 720p kijelzőt MediaTek Helio P10 (MT6755) rendszerchip fogja hajtani, ami jól ismert módon nyolcmagos Cortex-A53 processzort és Mali-T860 MP2 grafikai egységet kapott. Továbbra is több memóriaopciót várhatunk különböző árszinteken, a belépő 2/16 GB lesz, de eredetileg 3 GB RAM-mal bukott le a kütyü, szóval egy 3/32-es változatot is szinte biztosra vehetünk.

Már csak egy nap és minden kiderül!
Már csak egy nap és minden kiderül! [+]

Az M6 Note dupla hátlapi kamerarendszerét nem veszi át a kistesó, szimpla 13 megapixeles egység jut hátra, 8 megapixellel gazdálkodhatunk az előlapon. A bemutató szeptember 20-án, azaz holnap van, az árakat, a frekvenciatámogatást és az elérhetőséget is ekkor tudjuk majd meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

  • Bemutatkozott a Meizu M6

    Menetrendszerűen érkezett meg az újdonság, de az elődökhöz képest lényegében semmi újat nem mutat.

Előzmények

Hirdetés