Megjelent a Realme Pad Mini

A gyártó csak úgy ontja magából az új eszközöket, ma megjelent a 8,7 hüvelykes táblagépük. Igaz, egyelőre csak a Fülöp-szigeteken.

Bemutatkozott a Realme legújabb eszköze, egyben legkisebb táblagépe, a Pad Mini. A márka 8,7 hüvelykes átmérőjű LCD kijelzővel szerelt táblagépéről már szinte mindent tudni lehetett korábban, mi is írtunk róla. A Realme Pad Mini kijelzőjének felbontása 1340 x 800 pixel, a megjelenítőt körülölelő keret egész vékonynak mondható, de nem szimmetrikus, az alsó és a felső rész vastagabb. Az előlapon a kijelzőn kívül csak egy 5 megapixeles f/2,2-es előlapi kamera található, s mivel nincsen ujjlenyomat-leolvasó, így a 2D-s arcazonosítással csak ezt használható a bepötyögős kódok mellett zárolásra.

Fekete és kék színben elérhető a tablet.Fekete és kék színben elérhető a tablet. Fekete és kék színben elérhető a tablet. (forrás: Realme) [+]

A hátlapra egy 8 megapixeles f/2,0-ás rekeszű kamera jutott, ez kiáll a ház síkjából egy meglehetősen nagy szigeten, hogy miért, azt nem tudni. A tablet egyébként 7,6 milliméter vastag, szélessége 124,48, magassága pedig 211,8 milliméter. A tömege 372 gramm, ebben az alumínium ház és a 6400 milliamperórás akkumulátor játszik szerepet. Vezetékkel van lehetőség arra, hogy az akku energiát adjon le, magát 18 wattal lehet tölteni.


[+]

A gépet tényleg az Unisoc T616 lapka hajtja, ami egy elég öreg szett, ehhez jön 3 vagy 4 GB rendszermemória attól függően, hogy a 32 vagy a 64 GB-os változatot választja valaki. Adatkommunikációs szempontból nincs különbség, mindkét eszközben van Wi-Fi (802.11 a/b/g/n/ac) és Bluetooth (5.0), illetve hely egy SIM-kártyának, amivel LTE kapcsolatra képes a gép. A későbbiekben elvileg érkezik majd egy csak Wi-Fi verzió is 3/32 GB-os kivitelben. A kicsi táblagépen a Realme UI for Pad fut, ez Android 11-en alapszik, és megegyezik a nagyobb méretű Realme Pad operációs rendszerével. A mini változat a 3/32 GB-os Wi-Fi + LTE kivitelben 64 500 forintnak megfelelő 9900 Fülöp-szigeteki pesóért, míg a 4/64 GB-os, szintén Wi-Fi + LTE verzió 77 500 forintnak megfelelő 11 900 pesót kell kifizetni. A tablet nemzetközi terjesztéséről egyelőre nincs hír.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés