Megmutatta magát a Realme Pad Mini

Elsőként a Fülöp-szigetek lakói vásárolhatják majd meg a kisebb méretű táblagépet.

Többször is felbukkant már a Realme Pad Mini, az első hivatalos megjelenéséig azonban mostanáig várni kellett. A BBK Electronics alá tartozó márka közzétett sajtóanyagai alapján már biztos, lesz Realme Pad Mini, ami elsőként a Fülöp-szigeteken kerül forgalomba. Hogy pontosan mikor, azt nem tudni, a közzétett promóciós anyagokon csak annyi szerepel, hogy “hamarosan”.

 

A táblagép 8,7 hüvelyk átmérőjű kijelzőt kínál majd 1340 x 800 pixeles felbontással. Ezt egy 7,6 milliméter vastag alumínium házba építi a gyártó, ami szavaik szerint a pocketable, vagyis zsebre tehető. A tablet 372 grammot nyom, ennek nagyját a 6400 milliamperórás akkumulátor adja, ezt 18 wattal lehet vezetékkel tölteni.

Egy nagyobb zsebű nadrág zsebében akár el is süllyed a Realme Pad Mini.
Egy nagyobb zsebű nadrág zsebében akár el is süllyed a Realme Pad Mini. (forrás: GSMArena) [+]

Két kiszerelésben készül a kütyü, az egyik 3/32 GB, a másik 4/64 GB, mindkét változat LTE-képes és kék, valamint fekete színekben elérhető. A tárhely bővíthető, akár 1 TB-os microSD-t is képes lesz kezelni a Unisoc T616-os lapka, ami a Realme UI-t és a táblagépet hajtja. Kamerák terén az előlapra egy 5 megapixeles, a hátlapra egy 8 megapixeles szenzort jósoltak a korábbi pletykák. Árakról egyelőre nem tudni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés