Szinte minden kiderült a Lenovo Sisley-ről

Hirdetés

Megkapta az kínai hírközlési felügyelet jóváhagyását a Lenovo hamarosan érkező készüléke, a Sisley. Az iPhone 6 formatervéhez kísértetiesen hasonlító újdonságot, melyről már korábban jelentek meg képek, 146 x 71,7 x 6,9 milliméter dimenziókkal rendelkező házba csomagolták, aminek tömege 130 gramm. Az 5 hüvelykes AMOLED kijelzőn 720 x 1280 pixel jelenik meg, ami a közékategóriába repíti a telefont.

A leírás szerint a Sisley-ben egy 1,2 GHz-re skálázott négymagos processzor (valószínűleg egy Qualcomm vagy talán MediaTek SoC) végzi majd a számítások legnagyobb részét, emellett biztosra vehető az 1 GB RAM, a microSD kártyával bővíthető 16 GB-os belső tárhely. A kínaiak modellje 13 megapixeles hátlapi, és 8 megapixeles előlapi kamerát kaphat, megjelenése pedig valamikor a következő hetekben várható.

Azóta történt

  • Sisley S90 – nyíltan másol

    A Lenovo legújabb okostelefonjának még az adatlapja sem próbálja véka alá rejteni az iPhone 6 formatervének felhasználását.

Előzmények

  • Lenovo S850 - fényezi magát

    A két SIM-es S850 a Lenovo egyik középkategóriába szánt darabja, amely üveg hátlappal és HD felbontású kijelzővel hívhatja fel magára a figyelmet.

  • Lenovo S860 - fémbe zárt energia

    Végre hazánkban is hivatalosan kaphatók Lenovo okostelefonok. Elsőként az óriási akkumulátorral és méretes kijelzővel szerelt S860-as modellt vizsgáltuk meg közelebből.

  • Lenovo Vibe Z - jó nektek odaát

    Csúcsmodell ez is, de másképp. És ez a másság esetünkben sok-sok jó ötletet és hasznos extrát jelent, de mivel nem ide szánja a gyártó a masinát, ezért kompromisszumokat is kell kötni.

  • Lenovo S750 - engedelmes védelem

    A Lenovo megpróbálta a legjobb kínai komponenseket összeszedni, majd ezt egy nagyon impozáns házba csomagolta és ellátta IP67-es védettséggel.

Hirdetés