Lenovo Sisley – iPhone hatás

A legtöbb iparághoz hasonlóan a mobiltelefongyártók is előszeretettel „merítenek ötleteket” egy-egy konkurens termékből, melyre jó példa lehet az alant látható Lenovo Sisley. A készülék formatervét egyértelműen az Apple által nemrég piacra dobott iPhone 6 inspirálta, ráadásul a fotókat megszellőztető forrás szerint az egyelőre fejlesztés alatt álló jövevény vastagsága ugyanúgy 6,9 milliméter. Az egyetlen jól látható dizájnbeli különbség a készülék felső részéről elhagyott osztás, mely talán így kellemesebb hatást is kelt.

A Lenovo Sisley műszaki paramétereiről egyelőre nincs sok információ, de az előzetes információk szerint 5 hüvelykes, 720 × 1280 képpontos megjelenítővel érkezik, mely mellé LED villanóval ellátott 13 megapixeles fő és 8 megapixeles előlapi kamera is rendelkezésre áll. A processzor típusa és a belső memória mérete egyelőre nem ismert, de az alap HD felbontású megjelenítő alapján feltételezhető, hogy a Lenovo ajánlata a középső árszegmensben landol, így nem lenne meglepő a MediaTek lapka használata sem.

Azóta történt

  • Sisley S90 – nyíltan másol

    A Lenovo legújabb okostelefonjának még az adatlapja sem próbálja véka alá rejteni az iPhone 6 formatervének felhasználását.

Előzmények

  • Apple iPhone 6 - a méret nem minden

    A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.

  • Apple iPhone 6 Plus - szükség törvényt bont

    Az Apple soha nem látott méretű iPhone-t dobott piacra, hogy saját pályáján verje meg a Samsungot. Megváltozott formavilág, új iOS, fejlesztett kamera... elég ez a sikerhez?

Hirdetés