Hirdetés

Kiszivárgott a OnePlus X ára

A OnePlus 2-vel a fiatal kínai gyártó ismét egy komolyan felszerelt csúcskészüléket árul, méghozzá egyes zászlóshajók árának feléért. Mondjuk a készülék nem lett hibátlan, és a felhasználói vélemények is megoszlanak róla. Készül azonban egy másik, még olcsóbb eszköz a OnePlus boszorkánykonyhájában: az X névre hallgató, középkategóriás mobil október 29-én startol el, most pedig kiszivárgott a várható végfelhasználói ára.

249 dollárért lehet majd megkaparintani a OnePlus X-et?
249 dollárért lehet majd megkaparintani a OnePlus X-et?

A OnePlus X az Oppomart oldalán bukkant fel termékfotóval és specifikációkkal (öthüvelykes FHD megjelenítő, Snapdragon 801-es SoC, 3 gigabájt RAM, 16/64 gigabájtos belső tároló, 13 megapixeles hátlapi kamera, 8 megpixeles előlapi szenzor, Android 5.1-en alapuló OxygenOS felület). Ha a fenti összeg pontos, akkor a komoly hardverrel felszerelt készülék 16 gigabájtos változata már 250 dollárért, hazai adóterhek előtt mintegy 70 ezer forintért megkaparintható lesz, amivel ismét erős ajánlatot tenne le a OnePlus az asztalra.

Hirdetés

Azóta történt

 • Meghívó nélkül rendelhető a OnePlus 2

  A OnePlus idei éve nem sikerült rosszul, letettek két remek telefont az asztalra, a nagyobbik modell esetén pedig már be is rekesztik a meghívásos rendszert.

 • OnePlus X - belépés csak meghívóval!

  A kínai gyártó alaposan odatette magát, amikor az idei kisebbik modelljét elkészítette, AMOLED kijelző, korrekt hardver és microSD bővíthetőség került az öthüvelykes telefonba.

Előzmények

 • OnePlus 2 - határozott mondanivaló

  A kínai cégnél úgy gondolják, hogy egy "flagship killer" okostelefont gyártottak. A felszereltség fényében ez tényleg igaz lehet, hiszen papíron szinte minden tud a mobil, de a teljesítmény és az árazás is ilyen jó?

 • Október 29-én érkezik a OnePlus X

  A korábbi, október 12-re vonatkozó pletykák hamisnak bizonyultak, az új időpontról viszont maga a gyártó tett közzé információt.

 • Még ebben a hónapban debütálhat a „OnePlus X"?

  Több ízben is szóba került már, hogy idén két darab OnePlus is bemutatkozik, a legutóbbi hírek szerint az „X" névre hallgató modell egy kompaktabb darab lesz.

Hirdetés