Megérkeztek a Nothing új fülhallgatói

Az Ear (2) utódja az Ear lett, a kedvezőbb árkategóriába pedig az Ear (a) érkezett.

Bemutatkozott a Nothing két új fülese, amelyek sokban hasonlítanak, az Ear (a) viszont kedvezőbb árkategóriát képvisel, noha ugyanúgy biztosítja a 45 dB-es zajszűrést, rendelkezik Hi-Res Audio minősítéssel, megkapta az IP54-es minősítést, az 5.3-as Bluetooth támogatja az LDAC kodeket és megegyező méretű, 11 milliméteres meghajtóval dolgozik, csak nem prémium kerámiából, hanem PMI és TPU kompozitból.


[+]

Vezetékmentes töltés, Advanced Equalizer hangszínszabályzó és ChatGPT integráció csak a drágább, Ear modellbe jutott, ami egyébként pont úgy néz ki, mint az Ear (2) és kompatibilis is az elődmodell tokjával, úgyhogy nyugodtan használható hozzá az is, tölteni is fogja.. Az üzemidő tekintetében viszont az Ear (a) kínál többet, ANC-vel 9,5 órát, amit a tokkal összesen 42,5 órára tornázhatunk fel, míg az Ear 8,5, illetve 40,5 órás üzemidőt ígér.


[+]

A Nothing Ear 62.460 forintos áronszerezhető be fekete és fehér színben, a Nothing Ear (a)-ért pedig 42.818 forintot kell fizetni és az alapszínek mellett az élénk sárga is opció.

Előzmények

Hirdetés