Megérkezett az iOS 15.1.1

A régebbi iPhone-ok tulajdonosai meg sem kapják ezt a köztes verziót, de szomorkodniuk nem kell: az iPhone 12 és 13 modellek hívási problémáit orvosolták csak.

Megszakadó hívások miatt kellett gyorsan az október végi iOS 15.1 után kiadni egy időközi frissítést, ez pedig most meg is történt. Az iPhone 12 és iPhone 13 modelleket érintette a hiba, éppen ezért a régebbi készülékeket birtokló felhasználók nem találkozhattak a frissítést jelző ablakkal, és az iOS 15.2-ig remélhetőleg nem is fognak.


[+]

A 385 megabájtot nyomó frissítésben tehát nincsenek új funkciók, az értesítésekkel, a vészhívásokkal és az alkalmazásbiztonsággal kapcsolatos újdonságokat majd az említett 15.2 hozza el, ami szintén ebben a hónapban várható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!

    15%-kal jobb üzemidőt hozott egy minimális vastagodás és néhány gramm plusz tömeg. Megjött a szenzoros képstabilizátor, kisebb lett a notch, duplázódott az alap tárhely, és a tavalyi modell nyitóáránál olcsóbb is az újdonság. Ez az iPhone megéri az árát!

  • Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?

    Lehet, hogy a következő generációs iPhone-ok között már nem lesz mini verzió. Pedig ez a telefon pont az, ami után folyamatosan sír egy hangos közeg.

Hirdetés