Megérkezett az Android 12 a Pixel 6-ra

A bökkenő: a 13-as csomagnak kellett volna települnie.

A vártnál hamarabb elindult az Android 13 közzététele, ami a zöld robotos világban persze csak annyit tesz, hogy a Google referenciamodelljeire telepíthető, a többiek pedig jobb esetben is a bétás köröket futják. A keresőóriás szorgossága üdvözölendő, ám jellemzően jó pár hardveres-szoftveres hiba szokott a Pixel mobilokban maradni, és most is előállt egy furcsaság, mutatjuk is:

[+]

Jó pár Pixel 6 tulaj jelezte Európában és Észak-Amerikában, hogy referenciamodellje 12-es Android csomagot kezdett letölteni, méghozzá júliusi biztonsági hibajavító csomaggal, pedig elérhető eggyel frissebb.  Van, akinek szoftvere globális verzióról EMEA régióra váltott, és ezt követően tudta feldobni az Android 13-at, mások ugyanezt a béta programhoz való csatlakozással érték el.


[+]

Azért az roppant kellemetlen volna, ha kiderülne, hogy a Google korábban vagy ebben a körben összekeverte a régiós OTA csomagokat, és az is elég furcsa, hogy annak a készüléknek mutatja be az Android 12-t a fent olvasható változáslista, amelyik eleve azzal startolt. És akkor csodálkoznak a zöld robotos mobiltulajdonosok, miért mulatnak olyan jól a dolgon az almások.

Előzmények

Hirdetés