Megérkezett a Zenfone Pegasus 3

Hirdetés

Az Asusnál megszületett a Zenfone 3 família kvázi legújabb sarja, ami a középkategória alsó részében próbál majd szerencsét. A Zenfone Pegasus 3 névre hallgató mobil előlapján egy 2,5D-s üveglappal védett, 5,2 hüvelykes, HD felbontású IPS kijelző található, vagyis társaival ellentétben nem Full HD képernyőt kapott. A panelen az Android 6.0 Marshmallow operációs rendszer (ZenUI 3.0 felülettel) tartalma jelenik meg, a munka oroszlánrésze az 1,3 gigahertzes nyolcmagos processzorra hárul, lesz 2 illetve 3 gigabájt RAM-mal szerelt variáns.


[+]

A hátlapon egy 13 megapixeles, f/2.2 rekeszértékű kamerával lehet kattintgatni, a szelfi szenzor 5 megapixeles felvételeket rögzít és f/2.0 apertúrájú. Az Asus újdonságának vonzereje lehet még a hátlapra szerelt ujjlenyomat-olvasó, valamint a belül lakozó 4100 milliamperóra kapacitású akkumulátor, nem maradt el az LTE, a dual SIM, a WiFi, a Bluetooth és a GPS sem.


[+]

A tárhely a rendszermemória függvényében változik, 2 gigabájthoz 16, 3 gigabájthoz pedig 32 gigabájtos tárolóegység jár. Előbbiért 175 eurót, vagyis adóterhek nélkül átszámolva 55 ezer, utóbbinak a megszerzésérét pedig 200 eurót, vagyis nagyjából 62 ezer forintot kell a boltban hagyni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

  • Asus Zenfone 2 Laser - korrekciós műtét

    Járt már nálunk öthüvelykes Zenfone 2, a Laser utótagú ZE500KL azonban több lézeres ráncfelvarrásnál: a nagy felbontású kamera és a gyors autófókusz mellett a méretek is az előnyükre változtak.

  • Asus Zenfone 2 - agya, mint egy planéta

    4 GB RAM-ot kapott a Zenfone 2-es készülékcsalád legkomolyabb darabja, a ZE551ML névre hallgató variáns. Másban is brillírozik, de a fotózás nem az erőssége.

Hirdetés