Hirdetés

2019. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Mobiltelefon rovat

Még kedvezőbbek a T-Mobile internetes csomagjai

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

A T-Mobile a 7,2 Mbps sebességű HSDPA-t és a gyorsabb feltöltést teszteli.

Hirdetés

A T-Mobile közel 1 éve, tavaly májusban Magyarországon elsőként vezette be a HSDPA-t, és azóta megduplázta a szélessávú (3G/HSDPA) hálózatán elérhető letöltési sebességet. A legnagyobb hazai mobilszolgáltató a jelenlegi 3,6 Mbps sebességű adatátvitel további növelését tervezve megkezdte a 7,2 Mbps letöltés, valamint az 1,45 Mbps sebességű feltöltés tesztjeit. A szélessávú net felgyorsítása mellett a mobilcég április 1-jétől több internetes díjcsomagjában megduplázta a benne foglalt adatmennyiséget.

Az adatátviteli sebesség növekedésén túl a T-Mobile a jelenlegi, lakosságra számított 30%-os lefedettséget 2007 végéig várhatóan közel 50%-kal növeli. A szélessávú mobilinternet gyors ütemű fejlesztését a T-Mobile meghatározónak tartja, és az elmúlt közel 1 év tapasztalatai alapján a HSDPA be is váltotta a hozzá fűzött reményeket. A T-Mobile 3G/HSDPA hálózatán 2006. januárjához képest egy év leforgása alatt közel 15-szörösére nőtt az ügyfelek által forgalmazott adatmennyiség, és a teljes adatforgalom 40%-a már a szélessávú (3G/HSDPA) hálózathoz köthető.

A mobilinternet további terjedését segítheti, hogy a T-Mobile április 1-jétől két internetes díjcsomagjában változatlan havi vagy csökkenő időszaki díj mellett megduplázta a benne foglalt adatmennyiséget, illetve Net 5000 néven újat is bevezetett, így a sokat internetezők is megtalálhatják a nekik való díjcsomagot. A korábbi Net 300-as és a Net 1000-es adatcsomagot választó ügyfelek változatlan havi díjért kétszer annyi adatot forgalmazhatnak: a Net 300-as csomagot felváltó Net 600-assal 600 MB-ot, a Net 1000-est kiváltó Net 2000-el pedig 2 GB-ot.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.