Lehúzható-e még egy bőr a Galaxy A23-ról?

A válasz igen: Indiában debütálhat a Galaxy A23e

Elérte az 5G szele az olcsóbb Samsung telefonokat, úgyhogy a Galaxy A23-nak van efféle változata is Snapdragon 695 5G chippel a Snapdragon 680 4G-s kiszerelés mellett. A harmadik variáció ezen logika szerint akár 3G-s is lehetne, persze erről szó nincs, a Galaxy A23e mégis a sorozat legolcsóbb tagja lehet, céloz erre például az egyetlen hátlapi kamera a kiszivárgott renderképeken.


(forrás: Pricebaba) [+]

Mondjuk a Pricebaba 25 ezer rúpia, azaz 120 ezer forint alatti startot hallott, és remélhetőleg az ár jóval ez alatt lesz, az A23e méretei viszont kifejezetten szimpatikusak lehetnek 149,8 x 70,7 x 8,9 milliméteren, 5,8"-es panelt közrefogva. Káva azért bőven maradt alul, felül meg ósdi kameracsepp lóg a kijelzőbe, ami induláskor Android 12-n alapuló One UI 4.1 felületet jeleníthet meg, de biztosan érkezik rá valamikor az Android 13 / One UI 5.0 kombináció.


(forrás: Pricebaba) [+]

A hardverről egyelőre nem sokat tudni, de legalább a jack kimenet megmutatja magát felül, a bekapcsoló szélesebb és laposabb kivitele jobbra pedig beépített ujjlenyomat-olvasóra enged következtetni. Bár esélyes az ázsiai start az európai előtt, megfordult nálunk anno a Galaxy A20e, szóval nincs kizárva, hogy az A23e is tiszteltét teszi majd egyszer.

Előzmények

Hirdetés