Marshmallow frissítést kap a héten Xiaomi Mi Note

Ahhoz képest, hogy a felszínen az Android 6.0 nem tűnik óriási előrelépésnek a problémás 5.0-hoz képest (viszont annál hasznosabbak a felszín alatti javítások), elég lassan jönnek ki a Marshmallow-s rendszerfrissítések a piacon lévő, több száz androidos telefonra. Most a Xiaomi Mi Note, a tavalyi, Snapdragon 801-es phablet kapja meg a mályvacukros frissítést, jelezte kínai fórumán a Xiaomi.


[+]

Az viszont meg kell jegyezni, hogy első körben a kínai belpiacos változatok fognak jelezni, és ott sem mindegyik, mivel egyelőre egy developer ROM, vagyis egy fejlesztői változat formájában lesz az Android 6.0-s MIUI7 rendszer elérhető, a végleges várhatóan a februári tavaszi fesztivál idején fut be.


[+]

A MIUI fórumán már közzé is tettek néhány képernyőképet, és ezek alapján sok változásra nem lehet számítani külsőleg, a MIUI nagyjából ugyanúgy fog kinézni, mint eddig. Egy s mást viszont eltanul a Mi Note a Marshmallow-tól, ilyen a memória- és az akkumulátoroptimalizálás, vagy a többféle opció USB-kábel csatlakoztatásakor. Ha minden igaz, holnaptól kezdi a Xiaomi a 6.0 CN DEV ROM-ot terjeszteni.

Azóta történt

Hirdetés