3D Touch kerülhet a Xiaomi Mi Note 2-be

A lenti képen látható Xiaomi Mi Note tavaly januárban mutatkozott be, a Snapdragon 801 rendszerchipre épülő mobil utódját még nem láthattuk, a kínai gyártó igyekezett elkerülni a Snapdragon 810-szériát, ezért is halaszthatták a Mi5 bemutatását, az az eddigi tapasztalataink alapján nem volt rossz döntés. Most viszont elindult a pletykaáradat a Mi Note második generációjáról, ami a következő hónapok egyik slágerterméke lehet a csúcsphabletek között. Állítólag a széleken két oldalt lekerekedő, 3D Touch-ra is alkalmas, nyomásérzékeny kijelzőt kap 5,7 hüvelykes méretben, QHD (azaz 1440 x 2560 pixel) felbontással.

Az első Xiaomi Mi Note tavaly januárban mutatkozott be.

A rendszer alapjait állítólag a Qualcomm Snapdragon 823 fogja szolgáltatni, erről még korábban nem hallottunk, de jó eséllyel valamilyen növelt órajelű Snapdragon 820 lehet a háttérben. Memóriából 4 vagy 6 gigabájt állhat rendelkezésre, tárolóegységekből 32, 64, 128, de akár 256 gigabájtos variánsokra is lehet számítani. A hátlapi kamera állítólag 16 megapixeles, az optikai késtabilizátorral megtámogatott Sony IMX298 szenzor működését már a Huawei Mate 8 kapcsán volt szerencsénk kipróbálni.

3D Touch kerülhet a Xiaomi Mi Note 2-be
[+]

A hátlap alá 3600 mAh kapacitású akkumulátor kerülhet, a kezdőárát pedig feltűnően kedvezőnek, 2999 jüanosnak írja a kínai hírforrás, ez 130 000 forintos összeget takar, értelemszerűen bármiféle egyéb költség nélkül. Nem tudjuk pontosan, hogy mikor érkezik a Mi Note 2, de már előre sejthető, hogy fel fogja pörgetni a phabletek piacát, főleg akkor, ha ennyi pénzért, ilyen specifikációkkal meg lehet majd venni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés