Hirdetés

2017. november 19., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Máris listázták a Desire 530-at

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

Ugyan a HTC elvileg csak február 23-án mutatja be a készüléket, egy holland weboldalon már felbukkantak információk róla.

Egy holland viszonteladó weblapján került listázásra az a Desire 530 névre keresztelt termék, amit még a HTC nem mutatott be hivatalosan. A kiírás szerint a mobil 190 euróba fog kerülni, ami járulékos költségek nélkül számolva majd' 60 ezer forintot jelent. A tajvani gyártó egyébként a hírek szerint február 23-án leplezi le ezt a modellt, ami fehér, szürke és fekete színekben biztosan kapható lesz.

HTC Desire 526 G+
[+] Ez itt éppen a HTC Desire 526+

Az újdonság minden valószínűség szerint a Desire 526-ot váltja majd, ami egyébként 4,7 hüvelykes, qHD felbontású kijelzőval és Snapdragon 210 chipsettel vásárolható meg, vagyis valami hasonló specifikációkra lehet számítani a Desire 530 esetén is. Nem lenne meglepetés, ha például a szokásos HD megjelenő és a Snapdragon 410 párosát használná fel a HTC, csak mondjuk 2 gigabájtnyi rendszermemóriával. Az sem elképzelhetetlen persze, hogy inkább a Desire 526+ örököse lesz a kütyü, ebben az esetben inkább valamilyen MediaTek lapkát lehet majd hasonló körítéssel elképzelni. Az MWC tehát több érdekességet is rejteget, a tajvaniak azonban csúcsmodellel majd csak később rukkolhatnak elő, ha lehet hinni a pletykagyárosoknak, a One M10-ről például külön esemény során hullik majd le a lepel.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.