Hirdetés

Máris kapott egy frissítést a Galaxy Note20-széria

A boltok polcaira még nem került, de rendszerfrisítést már kapott a legújabb Note-széria - augszutusi biztonsági csomag és kisebb javítások szerepelnek a listán.

Hirdetés

Még 48 óra sem telt azóta, hogy bemutatták a Samsung Galaxy Note20 és Ultra modelleket, a boltok polcain sem bukkant fel még a termék, de frissítés már érkezett rá, egész pontosan nyilván az előzetes tesztelők példányaira.


[+]

Az 500 MB méretű frissítéssel a mobil augusztusi Android biztonsági csomagot kapott, és a changelog szerint van benne némi stabilitási és teljesítménybeli fejlesztés, illetve egy-két eltávolított bug.


[+]

A koreai piacon, szolgáltatói kínálatba egyébként piros verzió is érkezik a Note20-ból, és bár a képeken tényleg nagyon jól néz ki az új árnyalat, a többi piacon ez egyelőre nem várható.

Hirdetés

Előzmények

  • Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt

    120 Hz-es kijelzővel, bivalyerős hardverrel, nagyobb akkumulátorral és akár 64 megapixeles fotókkal csábít az új duó az előzőhöz képest - a kellemes csomag valószínűleg megtartja a széria évtizedes, betonbiztos helyét az androidos csúcsmobilok piacán.

Hirdetés