Márciusban megérkezik a globális piacra a Redmi Note 12-es széria

Hány alkalommal lehet ugyanazt a terméket bemutatni? A Redmi Note 12 egyelőre háromnál tart.

Hirdetés

Március 23-án újabb Redmi Note 12 termékbejelentést tart a Xiaomihoz tartozó Redmi. A Note 12-es telefonok tavaly novemberben Kínában debütáltak, januárban elérhetővé tették őket Indiában úgy, hogy megegyező terméknév alatt más hardver volt az alapmodellben, most pedig jön a nemzetközi termékpremier másfél héten belül. A nemzetközi pontosabban európait jelent, magyar idő szerint március 23-án 16 órától tart majd a közvetítés.

Azt egyelőre nem tudni pontosan, hogy melyik modellek érkeznek, de a Note 12, a Note 12 Pro, a Note 12 Pro+ és az Explorer vagy Discovery Edition közül minimum hárommal lehet számolni. Plusz ugye Poco márkanév alatt az X5-ös szériában is érkeznek ugyanezek a telefonok, vagyis idén sem lesz egyszerűbb áttekinteni a termékkínálatot. A Poco változatból már tesztkészüléket is kaptunk, hamarosan lesz róla részletes anyagunk is.

A Note 12 Pro
A Note 12 Pro [+]

Kérdéses, hogy marad-e a 200 megapixeles ISOCELL HPX kameraszenzor a Pro+ modellben, vagy egyáltalán érkezik-e az a modell, esetleg a szupergyors töltésre képes Discovery Editiont küldi harcba a gyártó? További kérdés az árazás is (mint mindig), mert míg a kínai hazai piacon a Note 12-es széria csúcsmodelljei 137 ezer forintnak megfelelő összegért kerültek forgalomba, addig itthon a tavalyi modellek árazása alapján simán elkérnek majd kezdetben ennyit az alap Note 12-ért, jobb esetben a Pro változatért.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Redmi

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés