Április 3-án újabb Snapdragon 7+ Gen 2-es modell mutatkozik be

A Xiaomi elvileg ma teszi hivatalossá a Redmi Note 12 Turbót, a második készülék pedig a Realme GT Neo5 SE lesz az új szettel.

Hirdetés

Hamarosan bemutatkozik a Realme GT Neo5 SE, ami jelen állás szerint a második készülék lesz a Qualcomm legfrissebb és legerősebb felső középkategóriás szettjével, a Snapdragon 7+ Gen 2-gyel. Az AnTuTunál meghajtott példány 16 GB LPDDR5x rendszermemóriával és 1 TB UFS 3.1-es belső tárhellyel dolgozott, valószínűleg ez lesz az elérhető legnagyobb memóriakonfiguráció.

A 144 Hz-es, 6,74 hüvelykes, FHD+ panellel várható készülék összteljesítménye (1009127 pont) így nagyjából megegyezik egy Dimensity 9000-rel szerelt eszköz képességeivel. Akkumulátorkapacitás terén 5500 mAh-ra számítunk, amihez 100 wattos gyorstöltést kínál a gyártó, a képalkotást pedig három szenzor teszi lehetővé a hátlapon 64 megapixeles főegységgel, a kijelzőbe lyukadva pedig egy 16 megapixeles szelfikamera. A GT Neo5 SE-t ránézésre az egyszerűbb hátlapi dizájn fogja megkülönböztetni a széria többi tagjától.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés