A Realme GT Neo5 Lite is a töltésteljesítménnyel csábít majd

Vagy GT Neo5 SE, ez egyelőre nem tiszta. Az viszont biztos, hogy a széria kedvezőbb árú, visszafogottabb darabbal fog bővülni.

A Realme GT Neo5 240W prezentálja az iparág leggyorsabb töltéstechnológiáját, amihez képest a 150 wattos verzió már-már szerénynek érződhet, pedig nyilvánvalóan még mindig piszok gyors. A Snapdragon 8+ Gen 1-es csúcsmodellek mellett azonban várunk még egy Lite vagy SE verziót is, ami értelemszerűen kissé visszafogottabb lesz minden szempontból, de azért egy 100-as tempót így is hoz majd wattban mérve, ami azért továbbra is az élmezőnyt képviseli töltésteljesítmény szempontjából.

A GT Neo5 Lite/SE nem mutogatja és nem emeli ki LED szegéllyel a Snapdragon 7 Gen 1-es szettet.
A GT Neo5 Lite/SE nem mutogatja és nem emeli ki LED szegéllyel a Snapdragon 7 Gen 1-es szettet.

Az alacsonyabb töltésteljesítmény viszont lehetővé teszi a nagyobb telepméretet, amit ki is használ majd a gyártó, így a Lite/SE 5500 milliamperóra kapacitással gazdálkodik majd. Az áttetsző hátlapi dizájnról és az értesítő LED csíkról sajnos le kell mondani, a Snapdragon nyolcas sorozat helyett a Snapdargon 7 Gen 1-es szettel kell beérni, a főkamerához pedig az OmniVision szállítja majd az OV64M 64 megapixeles szenzort, de mindezt a kedvezőbb árazás igyekszik majd kompenzálni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés