Március 28-án mutatkozik be a Redmi Note 12 Turbo

Szoros a verseny a Realme-vel, de a Redmi lehet az első készülék az új Snapdragon 7+ Gen 2-es szettel.

A Qualcomm pár napja mutatta be a 7-es széria legújabb szettjét, ami ab start 7+ Gen 2 néven fut az új  koncepciónak megfelelően. A plusz jel már nem az alapszett feljebb skálázott variánsát jelenti, hanem a kategória legerősebb megoldását, így elképzelhető, hogy Snapdragon 7 Gen 2 még lesz valamikor, de 7+ Gen 1 már biztosan nem. Az első készülékeket az új lapkával pedig a Redmi és a Realme jegyzi, szokásos versenyfutásban az idővel.


[+]

A Redmi már bejelentette a Redmi Note 12 Turbo dátumát, ami március 28, a Realme GT Neo 5 SE pedig felkerült a JD.com kínálatába április 3-i elérhetőséggel. A Realme egyelőre nem adta meg a premier hivatalos időpontját, de valószínűleg a Redmi néhány nappal be fogja előzni, a kommunikáció szerint a hatodik Redmi Note 12 variáns lesz az első készülék a Qualcomm új, felső középkategóriás lapkájával.


[+]

A Redmi Note 12 Turbót 6,67 hüvelykes, 120 Hz képfrissítésű OLED panellel, akár 12/512 GB-os memóriacsomaggal és 67 wattos gyorstöltéssel várjuk, a hivatalos előzetes pedig a 64 megapixeles főkamerát, a 3,5 milliméteres jack csatlakozót és az infra vezérlőt is elárulja, illetve gyanús, hogy a sztereó hangzásba nem a beszédhangszóró segít majd be, hanem a felső élen elhelyezett dedikált hangszóró.


[+]

Ezzel szemben a Realme GT Neo 5 SE 144 Hz-es OLED panelt tud majd felmutatni 6,74 hüvelykes méretben, nagyobb akkumulátort (5500 mAh) és magasabb teljesítményű gyorstöltést (100W), a kamerarendszer viszont megegyezhet a konkurens ajánlattal (64 + 8 + 2 MP). A Redmi Note 12 Turbo jövő kedden érkezik, a Realme pedig valamikor március 29 és április 3 között várható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés