Március 22-én mutatkozik be a telefon, amiről nem tudunk Semmit

A Nothing nevű cég elvben a komplett termékstratégiáját bemutatja hamarosan, lesz köztük telefon is.

Carl Pei a telekommunikációs világban egyfajta élő intézménynek számít. Ő volt a OnePlus atyja, aztán lelépett egy idő után és megalapította a sejtelmes Nothing nevű céget, amely mindeddig egyetlen terméket préselt ki magából: egy TWS fülest, amit mi is teszteltünk. De az már a kezdetek óta egyértelmű, hogy Carl Pei nem az a fickó, aki egy headsettel letudja a melót, úgyhogy egy ideje már pletykálnak a Nothing okostelefonról is, még olyasmit is hallottunk, hogy magyarországi partnereket is keresnek az értékesítéshez.

Akárhogyan is, most végre van egy dátumunk. Március 22-én ugyanis a Nothing bemutat valamit, ami nem semmi. Egy korábbi lesifotón már látszott, hogy a Qualcomm elnöke (Cristiano Amon) és Carl Pei együtt nézegetnek egy telefonnak látszó telefont, ami arra utal, hogy az új eszköz a chipgyártó támogatásával készül, de ugyanerre utal az is, hogy a különböző meghívókban és teaserekben is fel-felbukkan a Qualcomm logója.

Ott néznek valamit, ami a semminél láthatóan több
Ott néznek valamit, ami a semminél láthatóan több [+]

A Nothing telefonról viszont semmi más nem szivárgott még ki. A 144 millió dolláros kezdeti tőkével induló Nothing most épp a második körös tőkebevonásnál tart, eddigi egyetlen terméküket mindezidáig 400 ezer példányban tudták értékesíteni (6 hónap alatt), viszont 300 alkalmazottjuk van, ez pedig elég lehet ahhoz, hogy egy évnyi fejlesztés eredményeképpen egy telefont összerakjanak, de nincs kizárva, hogy egyéb tartozékokat (óra? második headset?) is bemutatnak majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés