Már tesztfázisban lehet az „Oppo Find 9"

Hirdetés

Az Oppo Find 7 az első olyan mobilok egyike volt, amit QHD felbontású kijelzővel szereltek fel, de egyéb paramétereiben sem kellett szégyenkeznie a tavalyi phabletnek, a Qualcomm Snapdragon 801-es lapkakészlet, a 3 gigabájt RAM és a 32 gigabájtos belső tároló is kifejezetten előnyösnek mutatkozott. Mostanában nem sokat hallottunk a lehetséges utódjáról, de az már szinte biztos, nem Find 8, hanem Find 9 névre fog hallgatni. A legfrissebb információk szerint az „Oppo Find 9" már egy kínai mobilszolgáltatónál van tesztfázisban, ami azt jelentheti, hogy nemsokára hivatalosan is bemutatkozhat a nagyközönség előtt.

Kiszivárgott képek az Oppo Find 9-ről

Az aktuális hírek nem cáfolták, inkább megerősítették a korábbi információkat, a „Find 9" minden valószínűség szerint Qualcomm Snapdragon 810 lapkakészlettel, 4 gigabájt RAM-mal, Android Lollipop rendszerverzióval és Cat.9-es LTE támogatással érkezik a közeljövőben, az elődjéhez hasonlóan pedig szinte biztosan a phablet kategóriában versenyezhet majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

  • Kistestvért kaphat az Oppo A51

    A TENAA adatbázisában felbukkant az A51kc, ami ugyanúgy 5 hüvelykes kijelzővel startolhat el, mint az A51, ám felbontása csupán 540 x 960 pixel lesz.

  • Talán lassan tényleg lesz Oppo Find 9

    Az Oppo Find szériájának következő tagja nagyjából két éve várat magára, lehet, hogy jövőre tényleg bejelenti a gyártó.

  • Ismét felbukkant az Oppo Find 9

    2015 óta nagyon sok dolog történt a mobilos világban, az Oppo Find 9-pletykák azonban azóta szivárognak, persze mindig más információkkal.

Előzmények

  • Snapdragon 810-zel érkezik a Sony Xperia Z3+

    Ma mutatják be a Sony Xperia Z3+ névre hallgató okostelefont, ami Qualcomm Snapdragon 810-zel kerül a boltok polcaira.

  • Az Oppo Find 9 is 4 gigabájt RAM-mal érkezhet

    Az idei csúcskészülékek többsége a Snapdragon 810 - 4 gigabájt rendszermemória kombinációjával lesz megvásárolható, és az Oppo következő csúcsmodellje is követheti a trendet.

  • Megérkezett az Oppo ColorOS 2.0

    Elérhető a Color OS 2.0 UI az Oppo Find 7 és Find 7a tulajdonosok számára, amely számos újítást és remek gesztusvezérlést hoz.

  • Oppo Find 7a - Heaven Street Seven

    Ellátogatott szerkesztőségünkbe az Oppo új csúcskészülékének szerényebb változata, és alig bírtuk útjára engedni. A Full HD kijelzős és csúcssebességű készülék számos kellemes extrát rejt.

Hirdetés