2018. január 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Már az új Galaxy J7 is letudta a GFXBenchet

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

Még nem jelent meg ugyan a Samsung középkategóriás phabletje, a népszerű tesztprogram szinte mindent elárult a várható specifikációkról.

Úgy tűnik, hogy szinte az egész Galaxy J-sorozatot frissíteni fogja a Samsung, ahogy azt egyébként a Galaxy-A-család esetén is tette. A Galaxy J1 2016-os változata már piacra került Dubajban, a Galaxy J5 (2016) pedig a GFXBench tesztjét tudta le az elmúlt napokban. Most ugyanezen a teljesítménymérésen esett át a Galaxy J7 idei variánsa, így több dolog is kiderült a belső komponensekről.


[+]

A mobil előlapjára továbbra is egy 5,5 hüvelykes, ám már 1080 x 1920 pixel felbontású kijelző kerül, nem kizárt, hogy ez is egy Super-AMOLED panel lesz. Az elődmodellhez hasonlóan a hardveres erőforrást egy nyolcmagos processzorral ellátott Snapdragon 615 chipset biztosítja majd, a grafikus terheket az Adreno 405 GPU veszi le a válláról, a rendszermemória mérete pedig jelentősen, 1,5-ről 3 GB-ra nő. A tárolóegység mérete továbbra is 16 GB lesz, amit minden bizonnyal microSD kártyával lehet bővíteni. A hátlapi kamera 12/13 megapixeles, Full HD videókat képes felvenni, a szelfi szenzor 5 megapixeles. A debütálásra nem tudni, mikor kerül sor, ám az okosok szerint erre már nem kell sokat várni.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

H​ir​d​etés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.