2019. március 25., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Már a GFXBench is leleplezte az Oppo R11-et

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GFXBench

Ha hihetünk a feltételezéseknek, rövidesen érkezik az 5-szörös optikai zoomra képes Oppo, aminek kamerarendszerét az MWC-n prezentálta a cég.

Láthattunk már dupla kamerarendszerrel szerelt mobilt az Oppótól, az F3 Plus szelfijei készülnek ilyen megoldással, a hátlapra azonban még nem tettek hasonló megoldást. Ezen rövid időn belül változtatnak, hiszen az MWC-n már bemutatták a saját, Dual Camera Zoom nevű rendszerüket, ami a nagyítás terén hoz újat, ötszörös optikai nagyításról beszélhetünk ugyanis. A megoldáshoz kapcsolódó mobil szinte biztosan az Oppo R11 lesz, ami R6051 munkanéven már a GFXBench adatbázisát is megjárta.

R6051 munkanéven fut az újdonság
R6051 munkanéven fut az újdonság

A szoftver 16 megapixelesnek érzékelte a felbontást a hátlapon, az elöl lévő érzékelő pedig 20 megapixeles lesz, videó szempontjából mindkettő 1080p-t tud, jelenleg valószínű, hogy a 4K kimarad. A nyolcmagos, 2,2 GHz-es processzor és az Adreno 510 grafikus gyorsító nem teljesen stimmel a korábbi Snapdragon 660-as pletykákkal, inkább Snapdragon 653-ra utal, mindenesetre itt a táblázat is lehet hibás. Az 5,5 hüvelykes Full HD kijelző azonban valószínű, és jelenleg a júniusi premier tűnik esélyesnek.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.