Magyar jelentkezőt is várnak az OPPO Ambassador programba

Az Oppo Ambassador Program idén januárban indult, a gyártó ekkor kilenc, a világ különböző pontján élő embert kért fel, akik a Find 5 szoftvereinek feliratait fordították át az anyanyelvükre. A program sikerességének köszönhetően májusban elstartolt a második kör, nemsokára pedig indul a harmadik felvonás, melyben 5 országgal (és ezzel együtt öt új nyelvvel) bővül a lista, a francia nagykövet helyettesítésére pedig egy új ember jelentkezését várják.

Jó hírt jelent, hogy Románia, Ukrajna, Csehország, és Lengyelország mellett Magyarország is helyet kapott a listán. Nevezni tehát kis hazánkból is lehet, ehhez legalább 18 évesnek kell lenni, heti néhány óra szabadidővel és remek angoltudással felvértezve. A nevezés november 7-én indult, a végső határidő a hónap 24. napja, az eredményhirdetés 27-én várható.

Az OPPO Ambassador Programba kerülés után a feladat a ColorOS szövegezésének fordítása lesz, mely a gyár jövőbeni készülékein fut majd. Persze ez nem kis munka, pénzbeli fizetség nélkül, ám természetesen számos előnnyel is jár, ilyen többek között a korai hozzáférés a legújabb firmware-ekhez és bizalmas információkhoz, az OPPO rendezvényeken történő részvétel lehetősége, plusz természetesen a csúcsmodelleket ingyen és bérmentve megkapják a nagykövetek.

Érdemes tehát megfontolni a nevezést; további információt ezen a hivatkozáson lehet találni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

  • Piacon az Oppo N1

    Összesen tízezres raktárkészlettel indította útjára elforgatható kamerás készülékét az Oppo.

  • Érkezik az Oppo R829T

    A kínai gyártó hivatalos Weibo oldalán bukkant fel a négymagos processzorral szerelt készülékének beharangozó fotója.

  • Európába érkezik az Oppo N1

    Egy hét múlva Kínán kívül is piacra kerül az Oppo elforgatható kamerával szerelt okostelefonja.

  • Oppo R1 - éjszakai fotózásra kiélezve

    Szuper-érzékeny kamerával és újragondolt képfeldolgozó processzorral érkezik az Oppo üvegbe burkolt csúcsmobilja.

Hirdetés