LG X3 – HD kijelző, Tegra 3 és Android ICS

Az Optimus 3D 2 mellett egy négymagos multimédiás szörnyeteg leleplezésére is készül a kisebbik dél-koreai gyártó, mely végre az Android platform legújabb verziója köré épül és a Galaxy Nexus referenciamodellnél is kétszer fürgébb lesz. Az 1,4 GHz-es órajelen futó Nvidia Tegra 3 processzor köré épülő LG X3 az előzetes információk szerint 4,7 hüvelykes, 720x1280 képpontos AH-IPS megjelenítőt, 8 megapixeles fő és 1,3 megapixeles előlapi kamerát, 16 GB belső memóriát, microSDHC kártyahelyet és 2000 mAh kapacitású akkumulátort kapott. Az előre telepített Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich operációs rendszer köré épülő jövevény piaci premierjének időpontja egyelőre nem ismert.

Azóta történt

  • Érkeznek a Tegra 3 mobilok

    Az Nvidia vezetője szerint március vége előtt piacra kerülnek a négymagos Kal-El processzorral szerelt Android okostelefonok.

  • Optimus 4X HD: Android ICS alapokon

    Előre telepített Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszerrel a fedélzetén érkezik a négymagos Nvidia Tegra 3 processzor köré épülő LG Optimus 4X HD.

  • Tegra 3 táblagépek 199 dollárért

    Az NVIDIA első embere szerint már idén nyáron piacra kerülhetnek a kétszáz dollár alatti árfekvésű négymagos internettáblák.

Előzmények

Hirdetés