Hirdetés

LG blog: Optimus L3 II előzetes

A második generációs Optimus készülékek a Mobile World Congress kiállításon debütáltak, az itt bemutatott három készülék mellé pár hónappal később egy negyedik mobil is csatlakozott az Optimus L4 II személyében. A barcelonai trió két erősebb tagját (azaz az Optimus L5 II és Optimus L7 II készülékeket) már bemutattuk hasábjainkon, most pedig a kistestvéren van a sor.


[+]

A készülék külseje némileg megváltozott: míg az előd szögletes sarkakkal operált, a második felvonás lekerekített formavilággal rendelkezik. A borítás jó minőségű műanyagból van, a hátlap mintázata a szálcsiszolt fémre emlékeztet. A kijelző 3,2 hüvelykes képátlóval és 240 x 320 képpontos felbontással rendelkezik, az érintéseket kapacitív technológiával érzékeli. A panel alatt középen egy fizikai főképernyő gomb található, mely LED állapotjelzőként is funkcionál: a billentyű pereme körül sejlik fel a fény, ami igen jól mutat.

Hardveres téren komoly fejlődésen esett át az Optimus L3 II, az elődhöz képest a processzor órajele, a RAM mérete és a belső háttértár kapacitása is nőtt. A botítás alatt egy Qualcomm MSM7225A lapka dolgozik, a processzor órajele 1 GHz, a grafikus számításokért egy Adreno 200 felel. Ezek mellett 512 MB RAM és 4 GB belső tárhely áll a felhasználó és az alkalmazások rendelkezésére.


[+]

Fontos kiemelni, hogy az Optimus L3 II már Jelly Beannel kerül a boltok polcaira, a telefonon ugyanis Android 4.1.2 fut. A felhasználói felületet a gyártó saját fejlesztésű megoldására, az Optimus UI-ra cserélték, mely számos extrával egészíti ki a rendszert. Ilyen például a QuickMemo névre hallgató jegyzetelőszolgáltatás, melyet a hangerőszabályzó gombok együttes lenyomásával csalhatunk elő.

A készülék hamarosan szolgáltatói kínálatban is meg fog jelenni, az árról és a pontos dátumról egyelőre nincs információknk. Természetesen egy részletes tesztben is be fogjuk mutatni, hogy mire is képes az LG újdonsága; az iromány a jövő hét elején várható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés