Hirdetés

LG Avatar promó a Vodafone-nál

Olvasom a híreket, hogy LG telefont kell venni a Vodafone-nál, mert akkor ingyen kapok mellé Avatar DVD-t. Jól hangzik, a promóció lényegét inkább csak röviden írnám le, mivel az sok helyen hozzáférhető, engem inkább a háttér foglalkoztat.

Nos, az LG a Vodafone-nal közösen azt találta ki, hogy a bocsfiuk.com kampány keretében 2010. május 3 és 2010. június 13 között mindenkinek, aki új előfizetést (utólag fizető Előfizetői Szerződést) köt, és mellé LG telefont vásárol, vagy meghosszabbítja előfizetését egy új hűségnyilatkozattal (és persze LG telefont vételez magának), az gyakorlatilag ingyen kap egy Avatar DVD-t.

Ez ugye szép és jó, engem azonban mégis az érdekel, hogy miért pont az LG és miért pont az Avatar az, amivel most ez a játék zajlik. Elkezdtem keresgélni az interneten, és kiderült, hogy ez nem az egyetlen akció, amelynek során az LG és az Avatar közösen jelenik meg. Szerte a világon kampányok sora zajlott az elmúlt hetekben, ezek mindegyike a partnerség jegyében készült.

Egy bizonyos  Demetra Kavadeles, az LG San-Diego PR managere a következőket nyilatkozta újságírói kérdésre: "James Cameron az Avatar című film készítése során olyan forradalmi technikákat használt, amelyek hozzásegítették ahhoz, hogy sosem látott speciális effekteket lehessen vászonra vinni. Olyan mobiltelefon-gyártó cégként, amely folyamatosan azon dolgozik, hogy a technológia lehetőségeit a legmesszemenőbben kihasználjuk, úgy gondoltuk, hogy stratégiailag egy olyan filmet kell partnernek választani, amely ugyanezt teszi".

A döntés azt hiszem egyáltalán nem meglepő, főleg annak fényében, hogy az Avatar a kritikusok szerint is mérföldkőnek számít a mozi történetében. Az alábbiakban az LG BL40 promóciós videóját láthatjátok - a'la Avatar.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Hirdetés