Lebukott a ZTE Nubia Z9?

Hirdetés

Egyes források szerint Barcelonában hullhat le a lepel a ZTE Nubia Z9-es készülékről, most pedig úgy tűnik, a szóban forgó okostelefon a kamerák előtt is lebukott, méghozzá egy promóciós videó forgatása közben. Jay Chou neve valószínűleg olvasóinknak nem sokat mond, a kínai zenész/énekes feleségének mindenesetre most jut egy kicsi a rivaldafényből, mivel a fenti fotó, rajta egy eddig ismeretlen Nubia készülékkel a legtöbb mobilos portálon megjelent.

A ZTE Nubia Z9 lehet a hölgy kezében

A hölgy kezében lévő mobil kissé Sony xperiás beütést kapott, és úgy tűnik, a fém oldalkeretes és az üveg hátlapos kivitelt is "átvette". A ZTE természetesen képviselteti magát a barcelonai MWC-n, akárcsak a Mobilarena stábja, úgyhogy, ha a szóban forgó készüléket ott vagy addig bejelentik, ott leszünk, hogy mi is lencsevégre kapjuk.

Azóta történt

Előzmények

  • Fotókon a Nubia Z9?

    Kamerák előtt pózolt a ZTE idei évre tervezett legnagyobb dobása, mely rövidesen piacra is kerülhet.

  • Bemutatkozott a ZTE Nubia Z7, Z7 Max és a Z7 mini

    A kínai gyártó hivatalosan is leleplezte három újdonságát, melyek tudásukat tekintve szinte kivétel nélkül a felsőkategóriában versenyeznek.

  • ZTE Blade L2 - csalóka sorozat

    Két SIM-et kezelő, egész korrekt hardverrel rendelkező masina érkezett hozzánk, a kijelző méretes, ám a kellemes árazásnak a felbontás és a kamera esett áldozatául.

Hirdetés