Fotókon a Nubia Z9?

A legtöbb nagy gyártóhoz hasonlóan a ZTE is gőzerővel dolgozik az idei csúcsmodelljén, mely a legfrissebb pletykák szerint elsőként Kínában lesz elérhető. A Nubia Z5 és Z7 hagyományait követve a várhatóan Z9 néven piacra kerülő mobil is a sorozatra jellemző stílusjegyeket követi, melyek közül talán a leginkább szembetűnő a menügomb vörös karika kialakítása lehet.

A ZTE várhatóan legerősebb modellje nemrég a kamerák előtt is pózolt, ám a műszaki paramétereiről ezidáig semmi sem látott napvilágot. A legfelső mezőnyben a verseny idén a QHD kijelzőről és a Snapdragon 805 processzorrólszól, így egyáltalán nem lenne meglepő, ha a ZTE csúcsmodellje is ezen felhozatallal büszkélkedne.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

  • Lebukott a ZTE Nubia Z9?

    Egy reklámvideóban szúrták ki az eddig ismeretlen ZTE okostelefont, amely vélhetőleg a Nubia Z9 lehet.

  • Az AnTuTu-nál járt a Nubia Z9

    A ZTE hamarosan bejelentésre kerülő csúcskészüléke kipróbálta magát az AnTuTu teljesítménytesztjén, így kiderült pár dolog a hardveres képességeiről.

  • Az iPhone 6-tal pózolt a Nubia Z9

    Az ultravékony képernyőkeretekkel megáldott, bejelentés előtt álló ZTE csúcskészüléknek az Apple fémházas telefonja mellett sem kell szégyenkeznie.

  • Május 6-án mutatják be hivatalosan a ZTE Nubia Z9-et

    Nemsokára bemutatásra kerül a ZTE Nubia Z9, ami a gyártó szerint a világ első, teljesen keret nélküli kijelzővel felszerelt okostelefonja lesz.

Előzmények

Hirdetés