Külsőleg aligha változnak a következő generációs iPhone-ok

Hirdetés

Fotók kerültek fel az internetre a várhatóan iPhone 6s Plus néven forgalomba kerülő készülék fém hátlapjáról. Természetesen, mivel nem lehet belőni a méretet, ez akár a kisebbik variáns borítása is lehet (amiről már szintén láthattunk lesifotókat), mindenesetre a kép alapján az szinte biztosra vehető, hogy arany árnyalatban továbbra is elérhetők lesznek a mobilok.


[+]

A fém elem külsőleg nem mutat nagy változást, a belső komponensek elrendezése viszont kicsit több izgalmat rejt magában. A csavarmenetek ugyanis egy kicsit más helyre kerültek, ami akár egy kissé módosított hangszóróra is utalhat.


[+]

A forrás egyébként erősebb alumínium burkolatról is beszél, ami egybevág a korábbi pletykákkal, hogy kicsit ellenállóbb típusú matériára áll át az Apple, persze hogy ez a valóságban milyen előnyökkel szolgál majd, az később derül csak ki.


[+]

Az iPhone 6s és 6s Plus hardveresen egész sokat fog fejlődni, hiszen az elődmodelleknél erősebb chipsetet kapnak, a kijelző immár az okosórához hasonlóan képes lesz az érintés erősségét is feldolgozni (Force Touch), plusz a kamera felbontása is 12 megapixelre növekszik, amivel már 4K videókat lehet rögzíteni. Az új mobilok valamikor szeptember közepén mutatkozhatnak majd be hivatalosan.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés