2019. február 22., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Nem lesz gond a keretmentes Lenovo Z5 küllemével

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Weibo

Fényes és sokszínű változatban is elérhető lesz az ígéretek szerint minden kávát (és a szenzorszigetet) felszámoló Lenovo különlegesség.

Hirdetés

Úgy tűnik, beelőzi a Vivo keretmentes végfelhasználói mobilkészülékét a Lenovo, amely napok óta intenzíven promózza a Z5 június 5-ei leleplező eseményét.

A Z5 egy szkeccsen
A Z5 egy szkeccsen [+]

A fenti szkeccs alapján úgy tűnik, valóban sikerül a káváktól megszabadulni (már amennyire fizikailag lehetséges, mert nem papírból van egy okostelefon, és fontos a vázszerkezet tartóssága). A legfrissebb előzetes pedig a hátlapot mutatja meg, ami hasonlóan minimalista lehet alul, mindössze egy márkafelirattal belezavarva a szemre üveg borítás egységességébe.

A Z5 hátulja
A Z5 hátulja

Akárcsak egynémely Honor készülék, a Z5 is többféle színben törheti meg a ráeső fényt, jelen esetben lila és kék a két domináns szín. Alighanem ez a mobil is meglehetősen tükröződő felületet kínál majd figyelemfelhívás céljából, persze nem ez az oldal fog számítani, hanem az állítólag keret- és notchmentes előlap. Azt viszont teljes egészében még nem mutatta meg a Lenovo a nagyérdeműnek.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.