Kiszivárogtak az első „Moto by Lenovo” prototípusok?

Az már korábban kiderült, hogy a jövőben a Lenovo és a kötelékébe tartozó Motorola a márkanevek helyett a Vibe és a Moto brandekre fog építkezni, eddig azonban semmi konkrétum nem derült ki az esetleges új mobiltelefonok kapcsán.


[+]

A HelloMotoHK most viszont közölt néhány képet, amelyeket állítólag a Lenovo egyik létesítményében lőttek, és amelyeken az említett új Moto készülékek korai prototípusai szerepelhetnek. Az első kép mindjárt elég érdekes, hiszen a megszokott, ívelt hátlap helyett lapos fémházas kivitelt lehet szemügyre venni, a Moto logó mélyedése mindenesetre a „helyén van”.


[+]

Az persze még mindig kérdéses, hogy mikor fog ez a hátlapi elem egy ujjlenyomat-olvasónak helyet adni, eléggé adja magát a dolog. A második képen szemre már íveltebbnek tűnnek a hátlapok, amelyek továbbra is sokszínűek, ahogyan azt megszoktuk. A Moto Maker alighanem idén is elérhető lesz ott, ahol jelenleg is testreszabható a Motorolák külleme.


[+]

A harmadik kép azt is megerősíteni látszik, hogy ez a csoport mobil fémkeretes kivitelt kaphat. Természetesen, még ha hitelesek is ezek a fotók, prototípus fázisban még bőven változhatnak a vonások és a paraméterek, a PhoneArena pedig egy Lenovo munkatárs alapján úgy tudja, hogy az első „Moto by Lenovo” készülékek majd csak július környékén érkeznek.

Előzmények

Hirdetés