Kiszivárogtak a „Huawei Nexus" részletei

Évente legalább egy Google Nexus termék megjelenik, és a keresőóriás referenciatelefonjait különösen nagy várakozás kíséri az Android fanatikusai körében, hiszen a zsebre vágható, vegytiszta zöld robotos készülékek általában villámgyorsak és a frissítések is hamar megérkeznek. Már korábban is lehetett olyan pletykákat hallani, hogy az idei Nexus mobilt a Huawei készítheti, most pedig konkrétumok is kiszivárogtak róla.


Ha a következő Nexus a Huaweitől érkezik, a forma és az összeszerelés alighanem kiemelkedő lesz, csakúgy, mint a P8 esetében [+]

Egy weibós oldalon felbukkant információk szerint a Motorola Nexust követő idei referenciakészülék is phabletméretű lehet a maga 5,7 hüvelykes, QHD-s megjelenítőjével, és szemben a mostanában megjelent, hisiliconos Huawei csúcskészülékekkel, a ház Qualcomm SoC-t rejthet, méghozzá a sokat emlegetett Snapdragon 810-es variánsból. Ennél többet egyelőre nem tudni, mindenesetre az Android M közelgő bejelentése után ősszel alighanem piacra kerül(nek) az új Nexus modell(ek).

Azóta történt

Hirdetés