Kiszivárgott a noccsos Samsung tablet renderképe

A Tab S8 Ultra mellett két szerényebb variáns is megcsodálható, sziget nélkül.

Tényleg már csak az hiányzott a tökéletes entrópiához, hogy elkezdjenek a márkák noccsal szerelt laptopokat és táblagépeket piacra dobni évekkel az után, hogy azt hittük: az iPhone-on kívül a tech világ elengedte ezt az illúzióromboló trendet.

A Tab S8 Ultra nem hivatalos renderképe
A Tab S8 Ultra nem hivatalos renderképe (forrás: Evleaks) [+]

A kameralyuk sokkal esztétikusabb megoldás, csakhogy nem mindenre elég manapság egyetlen előlapi egység, és mivel a hordozható, nagy képernyős eszközök káváit is elkezdték faragni, úgy tűnik, kertek alatt visszasurrant a szenzorsziget a mobilvilágba.

A Tab S8 Ultra nem hivatalos renderképe
A Tab S8 Plus nem hivatalos renderképe (forrás: Evleaks) [+]

A Samsung részéről a Galaxy Tab S8 Ultra kapcsán pletykálnak efféle kétkamerás megoldásról, melyhez Evan Blass biztosít renderképet. A jó hír az, hogy túlzottan azért mégse lóg bele a noccs a képernyőbe, illetve az, hogy a két másik modell várhatóan több kávával, így belógó izé nélkül operál majd.

A Tab S8 Ultra nem hivatalos renderképe
A Tab S8 nem hivatalos renderképe (forrás: Evleaks) [+]

A középső versenyző a Tab S8+ lehet, a legkisebb pedig a sima Tab S8. Nyilván nem lesz majd panasz a hardverre és a szoftverre, azt viszont még nem tudni pontosan, hogy a három modell mikor bukkan fel a polcokon.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés