Milyen lenne a Galaxy Tab S8 Ultra szenzorsziget nélkül?

Renderképeken pontosan olyan, mint a Tab S8+, csak a ugye a valóságban nagyobb.

Ahogy az lenni szokott, mire eljutunk a bemutatóig, az egész buli nagyjából formalitássá degradálódik, mivel már úgyis minden lényeges paraméter ismert. Azért az újabb képeket el lehet nézegetni, megtippelni az új modellek kezdőárát és bízni benne, hogy a bemutatóra azért marad még valami, remélhetőleg kellemes meglepi.


További képek a galériában!

Íme, a Galaxy S8 Ultra notch nélkül, csak képzeljünk oda még egy szenzort. A Samsung új táblagépei ránézésre nem nagyon fognak különbözni egymástól, az eltérés is csak a méretből adódik, illetve élőben azért ki lehet majd szúrni, hogy az alapmodell LTPS LCD panelt kapott. Meg ugye az a legkisebb is.


[+]

Miután a tegnapi szavazáson nagyjából eldőlt, hogy az Ultra szenzorszigetét jelenleg 52,68%-ban elfogadhatatlannak (ie. borzalmasnak) ítéljük, a kommentek alapján pedig még túlméretesnek is, a 900 eurós áron (8/128 GB WiFi) nyitó Tab S8+ lehet alternatíva a szigetfóbiásoknak, nagyobb tárhellyel pedig ugyanez 950 euróért. Ha 5G hálózati kapcsolatra is vágyunk 1050 és 1100 euróval (8/128 GB vagy 8/256 GB) kell készülünk.

Előzmények

Hirdetés