Kisebb lett a Moto Watch 70

És Moto Watch 40-nek hívják. A hőmérsékletszenzor ugrott, a funkciókat tekintve viszont miden más változatlan maradt.

A Moto Watch 70 tavaly tavasszal mutatkozott be a 200-as jelzetű modell mellett, és noha a Moto okosóraként definiálta, képességei alapján inkább az aktivitáskövető kategóriába sorolható. Az 1,57 hüvelykes, ívelt LCD kijelzővel szerelt Moto Watch 40 sem tud többet és még a hőmérsékletszenzor is kikerült a cink ötvözet házból, az alapfunkciók, a szögletes forma és a cserélhető szíjak (18 mm) viszont maradtak.


[+]

Az IP67-es minősítésű aktivitáskövető mindössze folyamatos pulzusmérést, alváskövetést és stressz-szint monitorozást kínál a véroxigénszint-mérés mellett, a hívásokat ugyan jelzi, de mikrofon és hangszóró hiányában csak csatlakoztatott eszközön tudjuk lebonyolítani az interakciót, illetve az üzenetekre sem lehet válaszolni semmilyen formában.

[+]

A Bluetooth 5.0-n csatlakozó készülék cserébe 10 napos üzemidőt ígér, a mellékelt kétpines töltővel pedig 25 perc alatt fel lehet tölteni a 240 mAh kapacitású telepet. A Moto Watch 40 fekete és rose gold színben választható, ezekhez rengetegféle, gyorskioldós szilikonszíjat kínál a gyártó,amelyek árát viszont egyelőre nem találtuk meg a termékoldalon, de az óráért magáért 65 dollárt kell fizetni, ami nagyjából 23 ezer forintit jelent.

Előzmények

Hirdetés