Új AMOLED kijelzős óra érkezik a Motorolától

Moto Watch 120 néven egyszerű, de részben Google-integrált okosórát kínál majd a gyártó ősztől.

Új kiegészítőt jelentett be a Motorola, melynek egyelőre csak amerikai ára van (130 USD), és szeptember végi, kora októberi megjelenést ígér rá az amerikai termékoldal is. Viszont több EU régiós termékoldalon is feltűnt az eszköz, ami nemzetközi megjelenést sejtet a Moto Watch 100 utódjaként.

Hirdetés

Marad a Watch 120 esetén is a Moto Watch OS nevű RTOS rendszer, viszont kap némi Google-integrációt az eszköz, a Google egészségügyi platformjával szinkronizálható lesz és az órán keresztül elérhető lesz a Google Asszisztens (és Gemini) is hanggal. Mindezen infók és még több is egy 1,43 hüvelykes AMOLED kijelzőn jelenik majd meg, melyet IP68 védett alumínium tokozásba foglaltak. A tok oldalán két gomb, alul pedig szívritmus és SpO2-szint figyelésére alkalmas szenzorok. A kijelző mindig éber megjelenítésre képes.

Moto Watch 120 fekete színbenMoto Watch 120 fekete színbenMoto Watch 120 fekete színben Moto Watch 120 fekete színben [+]

A termékoldal szerint az óra képes lesz stressz- és alváskövetésre is, valamint beépített GPS-szel a száznál is több sportmód során útvonalat is rögzíthet. A 300 mAh-s akkumulátorral a Motorola azt ígéri, hogy 10 nap üzemidő kijön az órából mielőtt újra töltőre kellene rakni. Van beépített hangszóró és mikrofon is, amely a telefonos asszisztenseknek történő parancsadás és kérdésfeltevés mellett Bluetooth-on keresztül történő hívásfogadásra is jó lesz. Természetesen a telefon értesítéseit is képes lesz az óra megjeleníteni.


[+]

Az óratest 50,6 x 44,6 x 11 milliméter és 55 gramm, a szilikon szíj pedig standard 22 mm-es csatlakozást használ.

Előzmények

Hirdetés