Kínai certifikációt kapott a Xiaomi „Mi Pad 2"

Júliusban már lehetett hallani a következő generációs Xiaomi Mi Pad táblagépről, amiről sok információ nem derült ki ugyan, de az valószínű volt, hogy a Windows 10 mobilos változatát kaphatja meg, ellenben az androidos előddel. Augusztus 13-án több Xiaomi újdonság debütált, a Redmi Note 2 és a MIUI 7 is, de az új táblagépről ekkor sem lehetett hallani, egészen mostanáig.

Kínai certifikációt kapott a Xiaomi Mi Pad 2
[+]

Sok információ sajnos ezúttal sem árasztott el minket, a kínai 3C Certification Center honlapján bukkant fel az alábbi táblázat, amiben egy Xiaomi névre hallgató táblagép kapta meg a forgalmazáshoz szükséges certifikációkat, de a specifikációról semmi nem árulkodik, az derült csak ki, hogy a géphez 5V feszültségú, 2A áramerősségű töltő fog tartozni. Előreláthatólag szeptember 22-én mutatkozik be a Xiaomi Mi 4c, elképzelhető, hogy ekkor már megtudunk némi hivatalos információt a gépről, de valószínűbb, hogy a régóta szóban forgó gépre még várnunk kell néhány hetet vagy hónapot.

Azóta történt

Előzmények

  • Windows 10-zel érkezhet a következő Xiaomi tablet

    Egyes források szerint a Xiaomi egy Windows 10-es tablet bemutatására készül, de sok konkrét információt még nem tudunk a készülékről.

  • Xiaomi Mi Pad - Ki Mit tud?

    A Mi Pad Ázsiában már óriási siker, a Xiaomi itthon azonban csak mostanában kezdi felvenni, most egy 7,9 hüvelykes kijelzővel és Tegra K1 SoC-vel szerelt tablet járt nálunk.

Hirdetés